ty kolego za mądry jesteś, ty za dużo wiesz, pisz w liczbie pojedynczej, nadinterpretacja to twój problem
odpowiedz na moje pytanie mnie nie zadowala
jeżeli chcesz coś napisać, to raczej przemyśl to co napisałem w pierwszym poście i napisz jak powinno być, bo widzisz twój ustrój na forum moim zdaniem nie jest lepszy od żadnego
ale siedzisz w tych tematach to zakładam ze mnie olśnisz, posiadasz jakomś wartościowom wiedzem
wartościowa wiedza, a to dobre. powiedz mi najpierw na co mi wartościowa wiedza, co to do ch*a jest ta wartościowa wiedza
ogarnięte jednostki, a to dobre xd niby co mają ogarniać te ogarnięte jednostki?

raczej na następny raz przemyśl argumenty: bo argument typu czy się śmiać czy płakać do mnie nie przemawia.
ja mogę zmienić zdanie w każdym momencie, bo ja nie posiadam w pewnym znaczeniu żadnej wiedzy;)
ja pozwalam sobie na pomyłkę, ale ty to kur**a jesteś idealny prze ch8jaście xD
do tego te twoje idealne forum ze jak napiszesz ze coś jest na nim śmiesznego, to ciebie nazywają śmiesznym ;]
ciekawa sygnaturka xd, od kiedy to wykrzyknik decyduje o zaburzeniu osobowości ha ha skąd wiesz co jest chorobą a co nie jest?
myślę ze równy z ciebie gość, mimo ze jesteś wg. mnie jakimś sekciarzem, albo po prostu działasz jak sekty chcą
jeżeli cytujesz to odnoś się do całości tekstu, a nie do urywków, brakuje w tych cytatach całości tego co powiedziałem, dlatego zaczynasz chrzanić głupoty, brakuje ci zrozumienia