Na forum zostało dodane:
1. możliwość dzielenia się info na portalach facebook, twitter, google+, myspace (można jeszcze dodać: select, delicious, digg, reddit, orkut, vk, tuenti, sonico ,friendfeed, tumblr - w takim przypadku proszę pisać na mail CTTTRLKOQ -->
fistraist@wybudzeni.pl)
2. Podobne tematy - pokazują się na dole strony pod danym wątkiem (automatyczne wyszukiwanie tematów). Możliwe jest ustawienie większej ilości wyszukań niż 3, które ustawiłem.
3. W przypadku potrzeby skorzystania z
ważnej informacji, która miałaby dotrzeć do wszystkich, którzy zaglądają na forum jest możliwość włączenia reklamy na górze strony. W tym przypadku także pisać na mojego maila.
4. Jeżeli ktokolwiek miałby problemy z założeniem konta i byście o tym wiedzieli mamy możliwość założenia go poprzez panel administracyjny. W tym przypadku należy podać:
Nazwa użytkownika:(Login musi mieć min. 3, a maks. 20 znaków)Adres e-mail:(Sprawdźcie dokładnie prawidłowość maila takiej osoby, ponieważ hasło wysyłane będzie tam hasło dostępu)5. Włączyłem ponownie po reinstalacji forum wizualny edytor tekstu.
Jak macie jakieś utrudnienia tu piszcie postaram się naprawić.[glow=red:1jimenn4]
6. W dalszym ciągu nie działa funkcja wysyłania PW i e-maili przez forum. Na chwilę bieżącą wyłączam funkcję "wyślij maila".[/glow:1jimenn4]
[shadow=blue:1jimenn4]Do moderatorów:
Sprawdźcie u siebie dostępność powyższych opcji.[/shadow:1jimenn4]