Witam, mam 2 pytania, a mianowicie czy materiały tutaj produkowane i publikowane są objęte jakimiś prawami autorskimi, czy wykorzystywanie jest dozwolone bez podawania autora?
Nie mówię o Kosseckim oczywiście bo co do niego to jest sprawa jasna, ale chodzi mi o wasze własne artykuły, streszczenia etc.
I drugie pytanie jak ma się sprawa z promowaniem tego forum. Czy jest tutaj jakaś selekcja, kto może, a kto nie może, uczestniczyć w forum, a więc co do tego kogo tutaj spraszamy ? Bo wiadomo, jak umieszczę np. wpis na mojej społeczności fb lub g+ publicznie to mogą się zlecieć jakieś niechciane elementy, a przecież mogę również wybrać tylko osoby, które naprawdę coś tutaj wniosą, nie narażając administracji na niepotrzebną prace. Choć z drugiej strony bez promocji na większą skalę, ciężej będzie pozyskać nowy narybek o motywacjach poznawczych. Jak się na to zapatrujecie ?
P.s
mogę skopiować dla swoich potrzeb i wykorzystania regulamin tego forum ? Jest bardzo dobry i trafiony.
Dziękuję za możliwość uczestniczenia w tym świetnym forum. Tak naprawdę to chciałem stworzyć coś na ten wzór, ale tutaj już większość została zrobiona, więc wielkie szczęście, że tutaj dotarłem tym bardziej, że widzę ogrom pracy nad tekstami i wykładami umieszczonymi, to mi bardzo pomaga i ułatwia. Jestem oczywiście skłonny do pomocy i poświęceń w dalszym rozwoju, tej cennej społeczności.
Pozdrawiam.