To jest bardzo interesujące... Dzięki temu, można zrozumieć, jak czują się autystyczne dzieci... Zaburzenia ze "spektrum szczepień" ten sam mechanizm uszkodzeń mózgu.
Lisa Pipella (dorosła ofiara szczepionki Gardasil) dzieli się swoimi doświadczeniami:
"Moje przejście do autyzmu.
Nie twierdzę, że mam autyzm, ale biorąc pod uwagę moje wszystkie problemy neurologiczne mogę powiedzieć, że przeżywam małe piekło, które mogłyby być wytłumaczone jedynie jako zbliżenie się do granicy autyzmu. Moje epizody zdarzają się coraz rzadziej w ciągu ostatnich 8 lat, co jest miłe. Po tym, jak się pojawiają, zapominam o nich. Ale pamiętam ten, który przydarzył mi się wczoraj. Więc oto on...
Moje oczy pieką, dlaczego te światła są tak jasne. Wyłącz je, one mnie denerwują. TV, proszę, ten ekran tak jasno świeci, dlaczego słyszę ten piskliwy dźwięk, jaki emituje monitor... Zegar.... tykanie powoduje, że moja skóra podskakuje z każdym tyknięciem, niech ktoś to zatrzyma. Przestańcie gniezdzić się na kanapie, słyszę każde przesuwanie się gąbki wokół was, jak się opieracie, to brzmi jak zakłócenia radiowe (dźwięk statyczny). Nie dotykaj mnie, twój dotyk powoduje uczucie wbijanego kolca w mojej krwi i to jest bolesne. Odejdz z mojej przestrzeni, to mnie stresuje, czuję się klaustrofobicznie, twój oddech jest zbyt gorący, a twój szept kłuje mnie w uszy.
Nic nie ma teraz sensu, moje ubrania, dlaczego nagle czuję swoje ubrania, metka mnie drapie, tkanina mnie ogranicza, piecze, muszę się natychmiast rozebrać. Zostaw mnie, daj mi spokój i pozwól mi się kołysać w przód i w tył, aby poczuć ten pocieszająco powtarzalny ruch, ponieważ tylko to jest stałe, jak zamykam oczy i zakrywam uszy; niech otoczenie sie rozmyje i stopi z resztą, przestanie dezorientować. Pozwól mi przejść to samej. Nie potrzebuję twojej obecności w danej chwili, to zbyt przytłaczające..... ale poczekaj na mnie. Poczekaj, aż przyjdę przez to, to uczucie zapaści, to ciekłe zamieszanie, cokolwiek do diabła to jest. Tylko poczekaj, bo będę cię potrzebować, będę potrzebować twojego pocieszenia i kojącego dotyku... tylko pozwól mi przez to przejechać. "
Źródło:
https://www.facebook.com/vaccinetruth/posts/10153265760942989?fref=nfDorosła osoba (studentka) zapada na AUTYZM po szczepieniu przeciwko Meningokokomhttps://www.youtube.com/watch?v=kzVrrA7tscoAUTYZM – „choroba”, która jest koronnym argumentem rezygnacji ze szczepień wielu rodziców. Rodzice obserwujący swoje dziecko są pewni tego faktu, że to szczepionki wywołały u ich dziecka te zaburzenia. Medycyna akademicka natomiast trzyma się kurczowo stwierdzenia, że to choroba genetyczna, która „właśnie” ujawnia się w 2 roku życia, a związek ze szczepieniem to koincydencja!!! Jednak rodzice, którzy robili badania genetyczne aby to sprawdzić – wykluczały wady genów.
Dlaczego ludzie, którzy mają stać na straży zdrowia próbują wmówić rodzicom i społeczeństwu, że winna jest genetyka, a nie ich wspaniałe wynalazki rujnujące zdrowie. Przedstawiciele zdrowia publicznego doszli do wniosku, że skoro autyzm u większości dzieci pojawia się w 2 roku życia to aby nie łączyć go ze szczepieniami, szczególnie szczepionką MMR to wymyślili, że autyzm to choroba genetyczna, która ujawnia się w 2 roku życia. Większość szczepiących wierzy w te ich bajki. A czy znane są przypadki osób dorosłych, które zapadły na AUTYZM? Czy w takim przypadku genetyka sobie przysnęła i zapomniała ujawnić zaburzenie czy jest to wtedy ewidentny związek ze szczepieniem? Stephanie Arnold jest tego przykładem, mówi o tym głośno i podaje siebie za przykład, że autyzm może spotkać nie tylko 2 letnie dziecko, ale także osobę dorosłą. Stephanie była wtedy 20-letnią studentką jak zapadła na autyzm! Pierwsze symptomy choroby pojawiły się już 3 godziny po szczepieniu.